Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

De Top 5 Bedrijven om in de gaten te houden in 2020Het is een nieuw jaar, wat betekent dat het tijd is om te kijken naar de bedrijven die in 2020 een grote impact zullen hebben. Van tech-reuzen tot opkomende startups, dit zijn de bedrijven die je dit jaar in de gaten moet houden.

1. Amazon Geen lijst van bedrijven om in de gaten te houden zou compleet zijn zonder Amazon. Deze techgigant blijft in een verbazingwekkend tempo groeien en breidt zijn bereik uit naar nieuwe markten en industrieën.

Met zijn recente overname van Whole Foods is Amazon nu een belangrijke speler in de kruideniersbranche. En met zijn plannen om later dit jaar een nieuwe streamingdienst te lanceren, lijkt het erop dat het bedrijf nog maar net begonnen is. 2.

Google Google is een andere techgigant die geen tekenen van vertraging vertoont. Naast het blijven domineren van de zoekmachinemarkt, maakt Google ook grote stappen op het gebied van kunstmatige intelligentie en zelfrijdende auto's. Met zoveel innovatieve projecten in de maak is het veilig om te zeggen dat Google in 2020 een kracht zal zijn om rekening mee te houden.

3. Airbnb Airbnb heeft een revolutie teweeggebracht in de reisindustrie en vertoont geen tekenen om binnenkort te stoppen. Het bedrijf breidt nu uit naar nieuwe markten zoals woningverhuur en op ervaring gebaseerde reizen. Met zijn miljarden dollars aan financiering en trouwe klantenbestand is Airbnb klaar voor verdere groei in 2020. 4. Snapchat Snapchat is een van de populairste sociale mediaplatforms, en er zijn geen tekenen dat het snel zal afkoelen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet, waaronder de lancering van zijn eerste grote advertentiecampagne en samenwerking met grote merken als NBC en ESPN. Met millennials en Gen Zers die de groei stimuleren, is Snapchat klaar voor een groots jaar in 2020 5. Tesla Last but not least hebben we Tesla. Dit elektrische autobedrijf heeft de afgelopen jaren grote krantenkoppen gehaald, dankzij zijn geavanceerde technologie en stijlvolle voertuigen. Tesla heeft ook gewerkt aan het uitbreiden van zijn bereik buiten auto's, met plannen om later dit jaar de vrachtwagenindustrie te betreden. Met zoveel innovatie in de maak zal Tesla in 2020 zeker een grote klapper maken

Conclusie


Dit zijn slechts enkele van de bedrijven die klaar zijn voor grote dingen in 2020. Van tech-reuzen tot opkomende startups, deze bedrijven zijn het waard om dit jaar in de gaten te houden. Dus waar wacht je nog op? Begin ze vandaag nog te volgen!

Online marketing tools

Betonpoeren

cadeau voor 15 jarige zoon

banksy behang

Edelsteen Bedels

Luchtkussen enveloppen

airpress compressor

Link toevoegen

Link toevoegen